گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

انجام پایان نامه ، پروپوزال، تحقیق، پروژه های دانشجویی و نگارش مقالات همایشی و پژوهشی، ترجمه کلیه متون انگلیسی

گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

انجام پایان نامه ، پروپوزال، تحقیق، پروژه های دانشجویی و نگارش مقالات همایشی و پژوهشی، ترجمه کلیه متون انگلیسی

گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

با سلام خدمت بازدید کنندگان عزیز
جمعی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مختلف آمادگی انجام پروژه های دانشجویی شما عزیزان را در زمان و هزینه پیشنهادی شما داریم برای درخواست:
راه های ارتباطی ما در پیام رسان های تلگرام، واتس آپ و سروش با شماره
09030980702
ارتباط فقط به صورت پیام در پیام رسان ها
ای دی تلگرام:
@projenr


به تمامی کسانی که عضو کانال تلگرامی ما شوند در سفارش های خود از تخفیف بهره مند خواهند شد

لینک کانال تلگرامی:
https://t.me/Greenprojecttt

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

تاریخچه اینترنت

سه شنبه, ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۷، ۱۲:۲۷ ب.ظ


تاریخچه اسرار آمیز اینترنت

تاریخچه اسرار آمیز اینترنت

اینترنت تمام زندگی ما را در نوردیده است. این تکنولوژی همانند یکی از از اعضای حیاتی بدن ما شده است و نبودن آن زندگی ما را مختل می‌کند. شیوع بالا و پیشرونده اعتیاد به اینترنت در جهان همه مسئولان بهداشت روان را به تکاپو انداخته است. اما سوالی که مطرح است این است که اینترنت چرا و چگونه پدید آمد.

مووری و سیمکو  (۲۰۰۲) عقیده دارند که اینترنت به واسطه یک سری از اختراعات و نوآوری‌ها در حیطه‌های مختلفی مانند محاسبه کردن، ارتباطات، سیاست نظارتی، کسب و کار و امور مالی به وجود آمد و این امر به طور عمده در ایالات متحده اتفاق افتاد.

تاریخچه اینترنت

به وجود آمدن اینترنت نتیجه نگرانی وزارت دفاع ایالات متحده از شکننده بودن ارتباطات بود. دیویسون و چن (۱۹۹۸) این مسأله را در مثالی جالب شرح داده‌اند. در اواخر دهه ۱۹۶۰ ارتباطات نقطه به نقطه بود. برای مثال اگر قرار بود پیامی به یک ساختمان دفاعی در شیکاگو ارسال شود باید از شهرهای واشنگتن، بالتیمور، فیلادلفیا، پیتسبوگ و سینسیناتی عبور می‌کرد تا به شیکاگو می‌رسید. بنابراین در این سیستم ارتباطی هر فاجعه ملی مانند جنگ هسته‌ایی یا شرایط اضطراری مثل بدی هوا در هر قسمتی از این مسیر می‌توانست ارتباط را متوقف کند و به این دلیل یک سیستم ارتباطی نیاز بود که نامتمرکز بوده و شامل گذرگاه‌های اضافی برای انتقال پیام‌ها باشد. بهترین مدل برای این کار تار عنکبوت بود که پاره شدن هر تار در آن تأثیری بر کل ساختار آن ندارد.
آژانس پروژه‌های تحقیقی پیشرفته  وابسته به وزارت دفاع آمریکا که به اختصار ARPA خوانده می‌شود در سال ۱۹۶۹ چهار کامپیوتر را در چهار نقطه از ساحل غربی آمریکا به هم متصل کرد و این کار زمینه به وجود آمدن اینترنت را فراهم کرد.  این شبکه که در ابتدا ARPANET خوانده می‌شد برای این طراحی شده بود که فقط کاربران دارای مهارت‌های بالا در کامپیوتر از آن استفاه کنند (گلونیاک ، ۱۹۹۸). تا سال ۱۹۸۱ حدود ۲۰۰ کامپیوتر جزو ARPANET بودند اما در سال‌های بعد این رقم به طرز شگفت‌آوری افزایش یافت.

تاریخچه اینترنت

با شروع هزاره سوم سرعت رشد اینترنت به طرز خیره کننده‌ای افزایش یافت. سایت “آمار اینترنت جهانی”  یک وبسایت بین‌المللی متعلق به شرکت مینی‌واتس مارکتینگ گروپس  است که آمار استفاده از اینترنت را در ۲۳۳ کشور جهان بررسی و گزارش می‌کند. طبق گزارش این موسسه در سال ۲۰۰۰ تعداد کاربران اینترنت در جهان حدود ۳۶۰ میلیون نفر بود در حالی که این میزان در سال ۲۰۱۲ به حدود ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون نفر رسیده است. این میزان حاکی از ضریب نفوذ بیش از ۳۴ درصدی اینترنت است و در این ۱۲ سال ۵۶۶ درصد رشد داشته است!

تاریخچه اینترنت

اما نکته آخر در این زمینه این است که شکل استفاده از اینترنت نیز در سال­های اخیر تغییر کرده است. برای مثال در سال­های گذشته عموماً دسترسی به اینترنت از طریق کامپیوترهای ثابت صورت می­‌گرفت اما هم اکنون بیشتر کاربران برای دسترسی به اینترنت از لپ‌­تاپ، تبلت و یا موبایل استفاده می­‌کنند و این امر باعث شده است که اینترنت در همه جا در دسترس باشد.

  • خدمات دانشجویی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی