گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

انجام پایان نامه ، پروپوزال، تحقیق، پروژه های دانشجویی و نگارش مقالات همایشی و پژوهشی، ترجمه کلیه متون انگلیسی

گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

انجام پایان نامه ، پروپوزال، تحقیق، پروژه های دانشجویی و نگارش مقالات همایشی و پژوهشی، ترجمه کلیه متون انگلیسی

گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

با سلام خدمت بازدید کنندگان عزیز
جمعی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مختلف آمادگی انجام پروژه های دانشجویی شما عزیزان را در زمان و هزینه پیشنهادی شما داریم برای درخواست:
راه های ارتباطی ما در پیام رسان های تلگرام، واتس آپ و سروش با شماره
09030980702
ارتباط فقط به صورت پیام در پیام رسان ها
ای دی تلگرام:
@projenr


به تمامی کسانی که عضو کانال تلگرامی ما شوند در سفارش های خود از تخفیف بهره مند خواهند شد

لینک کانال تلگرامی:
https://t.me/Greenprojecttt

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

۳۱ مطلب در فروردين ۱۳۹۷ ثبت شده است

دانشجویان عزیز ، موسسه معتبر مجازی گرین پروژه در خدمت شما دانشجویان می باشد

انجام کلیه خدمات دانشجویی اعم از

پایان نامه، پروپوزال، پروژه و تحقیق ، پاورپوینت ، تایپ و ترجمه 


قیمت همگی مناسب و تحویل سریع و اصلاح رایگان 

برای درخواست سفارشهای خود بر روی ای دی تلگرام زیر کلیک نمایید. 



برگرفته شده از rsnre.blog.ir

  • خدمات دانشجویی

برای درخواست سفارشهای خود بر روی ای دی تلگرام زیر کلیک نمایید. 



نگارش تحقیقات دانشجویی
نگارش پروپوزال
نگارش پایان نامه
تایپ و ترجمه
پاورپوینت
پروژه های دانشجویی 

همگی با هزینه دانشجویی و تحویل سریع 
  • خدمات دانشجویی

بدون شک تابحال با مشکلات زیادی هنگام استفاده از مرورگرهای مختلف مواجه شده‌اید؛ از تنظیمات داخلی مرورگر و وارد شدن تروجان‌ها گرفته تا از دست دادن اطلاعات با ارزشی که زمان زیادی صرف به‌دست آوردن آن کرده‌اید. در ادامه‌ی مطلب همراه شوید تا راه‌های جلوگیری از چنین مشکلاتی را بررسی کنیم.


مرورگر

تنظیمات مرورگرها بخش بسیار حساسی از آنهاست؛ صحیح استفاده نکردن از آنها می‌تواند به قیمت از دست‌رفتن بسیاری از اطلاعات شما تمام شود. اهمیت ندادن به مواردی که در ادامه‌ بیان شده است می‌تواند مرورگر شما را با مشکلات زیادی مواجه کند. این مشکلات صرفا به دلیل اهمیت ندادن کاربران به آنها به وجود می‌آید؛ بر همین اساس توجه کردن به راهکارهای زیر می‌تواند مرورگر شما را از این مشکلات دور نگاه دارد.


۱. بکاپ نگرفتن از تنظیمات و داده‌های مرورگر
 کار از محکم کاری عیب نمی‌کند. از کار افتادن مرورگر یا وارد شدن تروجان‌ها به آن غیرقابل پیش‌بینی است. این‌ها می‌توانند صدمات جبران ناپذیری را به مرورگر شما وارد کنند؛ به گونه‌ای که هیچ ‌وقت شانس دست یافتن دوباره به اطلاعات از دست رفته را نخواهید یافت. اگرچه نصب دوباره می‌تواند جانی تازه به مرورگر ببخشد و باعث اجرای دوباره آن شود، اما دیگر از همه‌ی تنظیماتی که زمان زیادی صرف شخصی‌سازی آن کرده‌اید خبری نیست. سعی کنید قدم احتیاط را جلوتر از همه بردارید و همیشه خودتان را برای چنین احتمالی آماده کنید. استفاده از همگام‌سازی یکی از این گام‌های احتیاطی است؛ از Bookmarkهای مورد علاقه تا تنظیمات شخصی و اکستنشن‌ها را می‌توانید همگام‌سازی کنید. پس از آن، حتی اگر مجبور به بازنصب مرورگر شدید فقط کافی است با مرورگر وارد اکانت خود شوید. بعد از آن خواهید دید که همه‌ی تنظیمات همانند قبل برگشته‌اند. علاوه بر این‌ها، با همگام‌سازی می‌توانید به همه‌ی تنظیمات و Bookmarkها در هر مکان و زمانی و بر روی همه‌ی دستگاه‌های هوشمندتان دسترسی داشته باشید. برای فعال‌سازی در مرورگر کروم از مسیر Settings > Sign in

مرورگر

و در فایرفاکس از طریق Options > Sync

مرورگر

به آن دسترسی خواهید یافت. همچنین در هر دوی این مرورگرها می‌توانید انتخاب کنید که از کدام یک از اطلاعات‌تان (Bookmarkها، extensionها، تاریخچه و ...) پشتیبان گرفته شود.

 

۲.خارج شدن از مرورگر بدون محافظت
به اشتراک گذاشتن دستکاپ با شخصی دیگر، و یا اجازه دادن به آنها برای استفاده از مرورگرتان می‌تواند ریسک دسترسی به اطلاعات و تنظیمات شخصی شما را به همراه داشته باشد. به صورت عمد یا غیرعمد، شخص مزبور می‌تواند همه‌ی داده‌های شخصی شما را حذف کند که در این صورت دستیابی دوباره به آنها، مخصوصا زمانی که به اینترنت متصل باشید می‌تواند غیرممکن باشد. به دلیل اینکه در چنین شرایطی هر تغییری که بر روی مرورگر شما اعمال شود به صورت خودکار از طریق اکانت‌تان همگام‌سازی می‌شود. بنابراین همیشه داشتن یک پسورد احساس می‌شود. در ادامه‌ی مطلب به بررسی چند روش برای ممانعت از وقوع چنین احتمالی می‌پردازیم:


رمزگذاری
از آنجا که قفل درونی مرورگر کروم دیگر در دسترس نیست، کاربران کروم می‌توانند از برخی اکستنشن‌ها از جمله LockPW استفاده کنند. اما در فایرفاکس برای فعال‌سازی به مسیر Options > Security > Passwords بروید.

مرورگر

در این مسیر شما نیاز به وارد کردن یک رمز اصلی (Master password) دارید. توصیه می‌شود این پسورد را همیشه به خاطر داشته باشید. زیرا پس از ذخیره‌ی پسورد، هر زمانی که بخواهید از فایرفاکس استفاده کنید نیاز به وارد کردن آن خواهید داشت.


فعال‌سازی Guest Browsing
پس از فعال‌سازی این ویژگی، هر زمانی که کامپیوتر‌تان را با شخصی دیگر به اشتراک بگذارید، آنها نمی‌توانند به داده‌ها و تنظیمات شخصی شما دسترسی داشته باشند. در مرورگر کروم برای فعال‌سازی این ویژگی به مسیر Settings > people بروید.

مرورگر

در مرورگر فایرفاکس این ویژگی فقط برای نسخه‌ی اندرویدی آن در دسترس قرار دارد. در نسخه‌ی رومیزی شما نیاز به ساختن یک Guest Browsing دارید.


۳. همگام‌سازی بدون برنامه‌ریزی
مرورگرها معمولا گزینه‌هایی برای ذخیره کردن داده‌های شما همچون پسورد‌ها و Bookmarkها دارند. هنگامی که شما از chrome sync و برخی extensionها از جمله xmark، که کاری مشابه chrome sync برای همگام‌سازی داده‌های شما بر روی اینترنت باهم استفاده می‌کنید، در نهایت با حجم انبوهی از اطلاعات تکراری مواجه خواهید شد. این مشکل به این علت است که افزونه‌ی xmark، راه همگام‌سازی کروم را بسته و bookmarkهای تکراری بی‌شماری را ایجاد می‌کند. برای رفع این مشکل به مسیر Settings > Sign in > advanced setting بروید.

مرورگر

در منوی ظاهر شده، گزینه‌هایی را که می‌خواهید همگام‌سازی شوند انتخاب کنید. سپس تیک Bookmark را بردارید. حال Bookmarkهای شما فقط از طریق افزونه‌ی xmark همگام‌سازی می‌شوند. در فایرفاکس نیز می‌توانید همین تغییرات را از مسیر Options>Sync اعمال کنید.


۴. بازگردانی تنظیمات
بازگرداندن تنظیمات مرورگر به حالت پیش فرض، یک راه سریع برای عقب‌گرد هر تغییری که بر روی مرورگر اعمال کرده‌اید است. همچنین این روش می‌تواند بسیاری از مشکلات ناشی از خوب عمل نکردن پلاگین‌ها را حل کند. اما متاسفانه این کار حتی بر روی تنظیماتی که می‌خواهید حفظ شوند تاثیر می‌گذارد؛ به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم از این روش به عنوان آخرین راه چاره استفاده کنید. اگر واقعا می‌خواهید همه چیز را ریست کنید، می‌توانید به این صورت عمل کنید:
در کروم به مسیر Settings > advanced setting > reset settings بروید و سپس روی reset settings کلیک کنید تا همه چیز به تنظیمات اصلی بازگردد.

مرورگر

در فایرفاکس این ویژگی در سربرگ Help قرار دارد. به مسیر Help > Troubleshooting Information > refresh Firefox بروید و refresh Firefox را انتخاب کنید تا تنظیمات بازگردانده شوند. عملکرد Reset Settings در بین مرورگرها و همچنین در بین ورژن‌های مختلف یک مرورگر ممکن است متفاوت باشد. بنابراین پیشنهاد می‌شود برای اینکه اطلاعات بیشتری در مورد reset به دست آورید بخش Help مرورگر‌تان را مطالعه کنید.

مرورگر

۵. محافظت از مرورگر
نوسازی دوباره مرورگر از ابتدا، کاری ناراحت‌کننده است؛ با این حال در اکثر موارد می‌توانید از آن اجتناب کنید. همیشه احتیاط برای از دست رفتن اطلاعات‌تان را در اولویت قرار دهید و آن را از دسترسی دیگر کاربران به دور نگه دارید. بعد از آن دیگر نگرانی بابت از دست دادن اطلاعات و تنظیمات شخصی تان نخواهید داشت. اگر احساس کردید که چیزی اشتباه است، مرورگر‌تان را به بهترین حالت restore کنید و خیالتان را از این بابت راحت کنید.

 

  • خدمات دانشجویی


نکاتی جالب درباره اعتیاد اینترنتی

یکی از مشکلاتی که با پیشرفت تکنولوژی به خصوص اینترنت پدید آمد، اعتیاد به اینترنت بود. مطالعات مربوط به اعتیاد اینترنتی از سال ۱۹۹۶ آغاز شد. اگرچه اعتیاد به اینترنت اختلالی نسبتاً جدید محسوب می‌شود اما حجم انبوهی از مطالعات به خصوص در سال‌های اخیر به بررسی این اختلال پرداخته‌اند. در اینجا مروری بر یافته‌های مربوط به اعتیاد اینترنتی خواهیم داشت.

یک مورد جالب اعتیاد اینترنتی

کیمبرلی یانگ که اولین پژوهش‌های منسجم را در این حوزه انجام داد در یک مطالعه در سال ۱۹۹۶، یک فرد مبتلا به اعتیاد اینترنتی را گزارش داد که بسیار جالب بود. او زن خانه‌دار ۴۳ ساله‌ای را گزارش کرد که بدون سابقه قبلی اعتیاد یا تاریخچه روانپزشکی به اینترنت اعتیاد پیدا کرده بود و این امر باعث اختلالی جدی در زندگی خانوادگی او شده بود. او در ابتدا ساعات کمی را در هفته برای وارسی چت روم‌های اجتماعی صرف می‌کرد اما در طول یک دوره زمانی سه ماهه میزان استفاده او از اینترنت به ۵۰ تا ۶۰ ساعت در هفته رسیده بود. در نهایت کار به جایی رسید که او وقتی در جلوی کامپیوتر نبود احساس افسردگی، اضطراب و تحریک پذیری می‌کرد. در نهایت قرارهای ملاقاتش را لغو کرد، صحبت با دوستانش را متوقف کرد، روابط بین فردی با اعضای خانواده‌اش را کاهش داد و فعالیت‌های اجتماعی که زمانی از آن‌ها لذت می‌برد را رها کرد.

اعتیاد اینترنتی

تعاریف و ویژگی‌های اعتیاد اینترنتی

اعتیاد اینترنتی به عنوان نوعی از اعتیاد روانشناختی تعریف شده است که نشان دهنده‌ی نیاز به فعال بودن در اینترنت است. اعتیاد اینترنتی در بیشتر موارد یک اعتیاد رفتاری مشابه یک عادت قمار بازی توصیف شده است. بنابراین اعتیاد اینترنتی نوعی وابستگی روانشناختی به اینترنت تعریف شده است که در آن نوع فعالیت در هنگام ورود به اینترنت مهم نیست بلکه میزان زمان صرف شده در اینترنت و همچنین اختلالی که استفاده از اینترنت در زندگی عادی فرد پدید می‌آود، در تعریف آن مهم است.

پژوهشگران از ابتدا دریافته بودند که اعتیاد به اینترنت بسیار شبیه به اختلال قماربازی بیمارگون (یک نوع اختلال روانی که در آن فرد به صورت بیمارگونه به قماربازی می‌پردازد) است. بنابراین آنان بر پایه علایم قماربازی مرضی، ۸ ملاک را برای تشخیص دادن اعتیاد اینترنتی پیشنهاد داده‌اند و اگر فردی ۵ ملاک از ۸ ملاک را داشته باشد به عنوان وابسته به اینترنت در نظر گرفته خواهد شد. این هشت ملاک عبارتند از:

۱- اشتغال فکری با اینترنت

۲- نیاز به زمان بیشتر برای دست یافتن به میزان ثابتی از رضایت که به صورت آنلاین صرف می‌شود

۳- تلاش‌های مکرر برای کم کردن استفاده از اینترنت

۴- تحریک پذیری، افسردگی یا بی ثباتی خلق در هنگامی که استفاده از اینترنت محدود می‌شود

۵- آنلاین ماندن طولانی‌تر از آن چیزی که انتظار می‌رفت

۶- به خطر انداختن یک شغل یا رابطه به خاطر استفاده از اینترنت

۷- دروغ گفتن به دیگران درباره اینکه چقدر زمان به صورت آنلاین سپری شده است

۸- استفاده از اینترنت به عنوان وسیله‌ای برای تنظیم کردن خلق

اعتیاد اینترنتی

میزان شیوع اعتیاد اینترنتی

اعتیاد به اینترنت در ذهن اکثر افراد با کشورهای شرق آسیا و به خصوص چین تداعی می‌شود. گاه و بیگاه اخباری از کشور چین پخش می‌شود که فردی در مقابل کامپیوتر مرده است! یا کمپی برای ترک اعتیاد به اینترنت در این کشور افتتاح شده است. میزان شیوع اعتیاد اینترنتی در چین و تایوان بین ۸ تا ۱۳ درصد برآورد شده است، هر چند در برخی مطالعات تا ۲۰ درصد نوجوانان مبتلا به اعتیاد اینترنتی تشخیص داده شده‌اند. در ژاپن این میزان در حدود ۹ درصد و در کره جنوبی بین ۱ تا ۳ درصد گزارش شده است. در کشورهای اروپایی نیز ارقامی بین ۱ تا ۹ درصد به دست آمده است و در دو مطالعه در ایران میزان اعتیاد اینترنتی ۲ تا ۳ درصد گزارش شده است.

  • خدمات دانشجویی




موسسه مجازی گرین پروژه با قیمت های دانشجویی در خدمت شما عزیزان می باشد.


  • خدمات دانشجویی


آشنایی با پنج عامل بزرگ شخصیت

پنج عامل اصلی شخصیت

هدف از نگارش این مطلب که توسط دو تن از دانشجویان دکترای روانشناسی موسسه ایران تحقیق آماده شده است روشن ساختن برخی ساده اندیشی‌ها درباره شخصیت است. بسیاری از سایت‌ها با مطرح کردن چند سوال ساده‌انگارانه یا رنگ و مسائلی مشابه، ادعای شناخت شخصیت شما را دارند. پژوهشگران روانشناسی ضمن رد تمام این ادعاها، سال‌ها در پی کشف صفات شخصیت بوده و با تکمیل کارهای گذشتگان هم اکنون به توافقی در این زمینه دست یافته‌اند. مدل پنج عامل شخصیت که سه دهه پیش مطرح شده کامل‌ترین مدل در زمینه شخصیت است. هم اکنون این مدل در مباحثی مانند مشاوره پیش از ازدواج یا تشخیص شخصیت به گستردگی استفاده می‌شود.

مدل پنج عامل بزرگ شخصیت که توسط مک کری و کاستا طرح شده‌اند، پنج بعد اساسی را برای شخصیت معرفی می‌کند و هر بعد در بر گیرنده‌ی تعدادی از صفات خاصی است که مجموع آن صفات مدل پنج عامل شخصیتی را تشکیل می‌دهند. در شکل زیر، این ابعاد شخصیتی و ویژگی‌های هر کدام از آن‌ها به طور خلاصه آمده است.

شخصیت

عامل اول: برونگرایی  (E)

این عامل در برگیرنده صفاتی همچون جامعه پذیری، معاشرتی بودن، سلطه جویی، هیجان خواهی، فعال بودن، پر حرف بودن، پرانرژی بودن، قاطعیت و…است. افرادی که در عامل برونگرایی نمره بالایی به دست می‌آورند بسیاری از صفات فوق درآن‌ها دیده می‌شود. برای مثال، آن‌ها مهارت‌های اجتماعی زیادی دارند ودائماً در جنب و جوش هستند و به ریسک‌های زیادی در زندگی خود علاقه نشان می‌دهند. اگر کسی درعامل E  نمره‌ی پایین گرفته باشد باید او را در طرف دیگر این پیوستار قرار دهیم. در این صورت این افراد به عنوان درون گرا شناخته می‌شوند که صفت‌ها و ویژگی‌هایی مانند کم حرف بودن، کمتر فعال بودن و غیر معاشرتی بودن در آن‌ها دیده می‌شود.

صفات مرتبط با برونگرایی:

۱- گرمی: این صفت به میزان صمیمیت بین افراد و نیز روابط فرد با دیگران اشاره دارد.

۲- قاطعیت: این صفت به قاطع بودن و جرأت و رک گویی افراد اشاره دارد.

۳- فعالیت: این صفت بیانگر تحرک، قدرت و انرژی درافراد است.

۴- هیجان خواهی: یعنی فرد دائماً در جستجوی تحریک و هیجان است.

۵- هیجان‌های مثبت : یعنی افراد به هیجان‌های مثبت و لذت بخش، خنده ،شادی و عشق گرایش دارند.

برونگرایی

عامل دوم: روان رنجورخویی (N)

این عامل که اساس آن را تجربه هیجانات منفی و نامطلوب تشکیل می‌دهند از تعدادی صفت مانند اضطراب،افسردگی، آسیب پذیر بودن و بی‌ثباتی هیجانی تشکیل شده است. یکی از مشخصه‌های اصلی این عامل ناسازگاری و عواطف منفی است. یعنی افرادی که در این عامل نمره بالایی بدست می‌آورند با محیط بیرونی سازگاری کمتری دارند و اغلب دچار عواطف منفی می‌شوند. بر عکس، افرادی که در این عامل نمره پایینی می‌آورند،با محیط سازگاری بیشتری دارند و از لحاظ عواطف و هیجانات در سطح مطلوبی برخوردارند.

صفات مرتبط با روان رنجور خویی:

۱- اضطراب: ترس، نگرانی، استرس وانگیختگی را شامل می‌شود.

۲- پرخاشگری: به خشم افراد نسبت به یک چیز یا شخص گفته می‌شود.

۳- افسردگی: به خلق پایین و عواطف منفی و یأس و ناامیدی اشاره دارد.

۴- کمرویی: به حالاتی مانند شرم و خجالت گفته می‌شود و گاهی اوقات ممکن است به ترس‌های مرضی از اجتماع نیز منجر شود.

۵-تکانش‌وری :به رفتارهای انفجاری و تکانشی که نسبتاً غیر ارادی هستند و بدون فکر کردن و تصمیم گیری انجام داده می‌شوند، گفته می‌شود.

۶- آسیب‌پذیری: یعنی افراد در برابر فشارها و استرس‌ها، آسیب روانی و جسمی بیشتری را متحمل می‌شوند.

عامل سوم: گشودگی (O)

این عامل میزان انعطاف‌پذیری افراد را در برابر تجارب تعیین می‌کند. آن دسته از افرادی که در این عامل نمرات بالایی می‌گیرند، عقاید و ارزش‌های جدید و غیر متعارف را بیشتر می‌پذیرند و همچنین هیجان‌های مثبت و منفی را بیشتر و عمیق تر تجربه می‌کنند.

صفات عامل گشودگی:

تخیل: به افکار، تصورات و تخیلاتی گفته می‌شود که افراد در دنیای درونی خود دارند.

زیبا پسندی: به درک عمیق از هنرها و زیبایی‌ها ،شعر و موسیقی، گفته می‌شود.

احساسات: به تجارب و ادراک افراد از هیجان‌های درونی خود اشاره دارد.

اعمال: تلاش و فعالیت‌های تازه و متنوع را شامل می‌شود.

عقاید: به کنجکاوی ذهنی و علاقه به عقاید جدید اشاره دارد.

ارزش‌ها : به آمادگی برای امتحان ارزش‌های مذهبی، سیاسی و اجتماعی اشاره دارد.

عامل چهارم: توافق (A)

این عامل میزان اعتماد، همکاری، هم حسی و توافق با دیگران را می‌سنجد. افرادی که در این عامل نمره بالایی کسب می‌کنند به دیگران اعتماد دارند و حس همکاری در آن‌ها زیاد است. و افرادی که نمره پایین می‌گیرند بدبین و بی‌اعتماد هستند و با دیگران هیچ‌گونه توافق و همکاری ندارند.

صفات عامل توافق:

۱- اعتماد

۲- رک گویی: ویژگیهایی چون رک بودن صداقت و بی ریایی را شامل می شود.

۳- نوعدوستی: یعنی توجه زیادی به دیگر دارند و میل مساعدت در آن‌ها زیاد است.

۴- همنوایی: فرد با دیگران همنوایی می‌کند و به دیگران احترام می‌گذارد.

۵- تواضع: فروتن و بی‌مغرور می‌باشند.

۶- دل‌رحمی: افراد نسبت به دیگران گرایش داشته و تصمیم آن‌ها از روی احساسات می‌باشد.

عامل پنجم: وظیفه شناسی (C)

این عامل میزان وظیفه شناسی واحساس مسئولیت و همچنین نیاز به پیشرفت را معین می‌سازد. افرادی که درعامل C نمره ی بالایی به دست می‌آورند. درجنبه‌های دیگر زندگی‌شان  نیز پیشرفت زیادی دارند به عنوان اشخاص با وجدان، با اراده و مصمم شناخته می‌شوند.

صفات عامل وظیفه شناسی:

۱- کفایت: یعنی شایستگی و قابلیت افراد نسبت به مسائل زندگی

۲- وظیفه شناسی

۳- نظم وترتیب

۴- خویشتن داری

۵- تلاش برای موفقیت

۶- محتاط بودن در تصمیم گیری

وجدان

سنجش پنج عامل بزرگ شخصیت

برای سنجش پنج عامل شخصیت می‌توانید ازپرسشنامه پنج عامل بزرگ شخصیت گلدبرگاستفاده نمایید. این پرسشنامه دارای نمره گذاری کامل است.

  • خدمات دانشجویی

تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن در SPSS

تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن از پرکاربردترین و ساده‌ترین تحلیل‌ها در SPSS هستند. برای آشنایی بیشتر پژوهشگران و اشاره به جزئیات غالباً ناگفته درباره این آزمون، در این بخش این دو تحلیل را به شما معرفی خواهیم کرد.

گاهی اوقات پژوهشگری علاقه دارد بداند که چه رابطه‌ای بین دو متغیر وجود دارد. برای مثال آیا بین میزان بارش در ۱۰ نقطه با میزان رشد گیاهان در این ۱۰ نقطه رابطه‌ای وجود دارد یا خیر. یا اینکه آیا بین میزان افسردگی افراد با میزان عزت نفس فرد رابطه‌ای وجود دارد یا نه. برای این منظور می‌توان از آزمون‌های همبستگی استفاده کرد. آزمون‌های همبستگی به دو دسته کلی پارامتریک (تحلیل همبستگی پیرسون) و ناپارامتریک (تحلیل همبستگی اسپیرمن) تقسیم می‌شوند. البته چند تحلیل همبستگی ناپارامتریک دیگر نیز وجود دارد که به دلیل کاربرد کم در اینجا توضیحی درباره آن‌ها ارائه نخواهد شد.

تفاوت تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن

برای بررسی همبستگی باید حداقل دو متغیر داشته باشید. اگر داده‌های شما در سطح فاصله‌ای یا نسبی باشند مانند نمره افسردگی، شادکامی، سن، قد، میزان پرش یک ورزشکار و … از تحلیل همبستگی پیرسون استفاده خواهد شد. همچنین اگر داده‌های شما به صورت رتبه‌ای باشند مانند تحصیلات، سال ورود به دانشگاه، مرتبه شغلی و … از تحلیل همبستگی اسپیرمن استفاده خواهد شد.

نکته مهم: برخی از متغیرها را می‌توان هم به صورت فاصله‌ای یا نسبی به کار برد و هم به صورت رتبه‌ای. برای مثال اگر شما سن آزمودنی‌های خود را به صورت عدد (برای مثال ۲۶، ۲۷، ۲۸) ثبت کرده باشید این متغیر فاصله‌ای است اما اگر به صورت طیف قرار داده باشید (برای مثال ۰ تا ۱۰ سال، ۱۰ تا ۲۰ سال، ۲۰ تا ۳۰ سال) در این صورت این متغیر رتبه‌ایی است.

ضریب همبستگی چه معنایی دارد؟

ضریب همسبتگی همیشه عددی بین ۱ تا ۱- است. ضریب همبستگی بین ۰ تا ۱ به معنی داشتن همبستگی مثبت است و هرچه این ضریب به ۱ نزدیک‌تر باشد همبستگی قوی‌تر است. همبستگی مثبت یعنی با افزایش نمره یک متغیر نمره متغیر دیگر نیز افزایش می‌یابد، مثلاً با افزایش نمره افسردگی نمره اضطراب نیز افزایش می‌یابد. ضریب همبستگی بین ۰ تا ۱- به معنی داشتن همبستگی منفی بین دو متغیر است و هرچه عدد به ۱- نزدیک‌‎تر باشد یعنی همبستگی منفی قوی‌تر است. همبستگی منفی یعنی با کاهش نمره یک متغیر نمره متغیر دیگر کاهش می‌یابد، مثلاً با افزایش افسردگی میزان شادکامی کاهش می‌یابد.

نحوه تفسیر ضریب همبستگی

در بالا گفتیم که ضریب همبستگی بین ۱ تا ۱- است. اما اعداد این ضریب چه معنایی دارند؟ برای مثال ضریب همبستگی ۰٫۴۷ نشان دهنده ارتباط قوی بین دو متغیر است یا ارتباط ضعیف؟ برای تفسیر ضریب همبستگی می‌توان از راهنمای زیر استفاده کرد که در بسیاری از کتاب‌های آماری آمده است:

– ضریب بین ۰ تا ۰٫۲۹ نشان دهنده همبستگی ضعیف

– ضریب بین ۰٫۳۰ تا ۰٫۶۹ نشان دهنده همبستگی متوسط

– ضریب بین ۰٫۷۰ تا ۱ نشان دهنده همبستگی قوی

برخی از موضوعاتی که با استفاده از تحلیل همبستگی انجام گرفته‌اند آورده شده است:

 – رابطه بین سلامت روانی با نمره درسی

 – رابطه بین جذابیت با اعتماد دیگران به فرد

 – رابطه بین رضایت مشتریان از پاسخگویی پرسنل با میزان خرید آنان از فروشگاه

 – رابطه بین عزت نفس با ابتلا به بیماری روانی در دانش آموزان

– رابطه بین ساعات استفاده از اینترنت با نمره کسب شده توسط دانشجویان

نحوه اجرای تحلیل همبستگی پیرسون در SPSS

مثال: فرض کنید که پژوهشگری قصد دارد رابطه بین نمره تحصیلی یک فرد را با میزان اعتیاد اینترنتی او به دست آورد. برای این منظور او نمرات ۲۰ نفر را ثبت می‌کنید و با استفاده از پرسشنامه اعتیاد اینترنتی، نمره اعتیاد اینترنتی این ۲۰ نفر را نیز به دست می‌آورد. در ادامه تحلیل مربوط به این مثال را خواهید دید.

در منوی بالای SPSS به این مسیر بروید:

Analyze>Correlate<Bivariate

تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن در SPSS

در کادر باز شده دو متغیر خود را انتخاب و از سمت چپ به سمت راست منتقل کنید. سپس تیک گزینه Pearson را زده و سپس Ok را بزنید.

تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن در SPSS

خروجی SPSS برای شما نشان داده خواهد شد.

تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن در SPSS

در خروجی ظاهر شده تلاقی سطر اول با ستون دوم با سطر دوم با ستون اول نتایج شما خواهد بود. عدد اول نشان دهنده ضریب همبستگی از که عددی بین ۱ تا ۱- خواهد بود. عدد دوم نشان دهنده معناداری یا P-Value است که اگر کمتر از ۰٫۰۵ باشد نشان دهنده معنی دار بودن رابطه بین دو متغیر است. در اینجا ضریب همبستگی بین نمره افراد با میزان اعتیاد اینترنتی آنان ۰٫۷۳۷- است. این ضریب همبستگی نشان می‌هد که بین این دو متغیر رابطه همبستگی منفی وجود دارد، یعنی با افزایش اعتیاد اینترنتی نمره فرد کاهش می‌یابد. همچنین با توجه به میزان Sig یا همان معناداری، مشاهده می‌شود که رابطه این دو متغیر معنادار می‌باشد.

نحوه اجرای تحلیل همبستگی اسپیرمن در SPSS

مثال: فرض کنید که پژوهشگری قصد دارد رابطه بین میزان تحصیلات و میزان درآمد را بسنجد. برای این منظور او تحصیلات (زیردیپلم، دیپلم، دانشگاهی) و میزان درآمد (۱ تا ۲ میلیون، ۲ تا ۳ میلیون و ۳ تا ۴ میلیون) تعدادی از افراد را گردآوری می‌کند. تحلیل مربوط به این مثال در زیر آمده است.

در منوی بالای SPSS به این مسیر بروید:

Analyze>Correlate<Bivariate

تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن در SPSS

در کادر باز شده دو متغیر خود را انتخاب و از سمت چپ به سمت راست منتقل کنید. سپس تیک گزینه Spearman را زده و سپس Ok را بزنید.

تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن در SPSS

خروجی SPSS برای شما نشان داده خواهد شد.

تحلیل همبستگی پیرسون و همبستگی اسپیرمن در SPSS

در خروجی ظاهر شده تلاقی سطر اول با ستون دوم با سطر دوم با ستون اول نتایج شما خواهد بود. عدد اول نشان دهنده ضریب همبستگی از که عددی بین ۱ تا ۱- خواهد بود. عدد دوم نشان دهنده معناداری یا P-Value است که اگر کمتر از ۰٫۰۵ باشد نشان دهنده معنی دار بودن رابطه بین دو متغیر است. در اینجا ضریب همبستگی بین نمره افراد با میزان اعتیاد اینترنتی آنان ۰٫۵۵۳ است. این ضریب همبستگی نشان می‌هد که بین این دو متغیر رابطه همبستگی مثبت وجود دارد، یعنی با افزایش سطح تحصیلات، میزان درآمد نیز افزایش می‌یابد. همچنین با توجه به میزان Sig یا همان معناداری، مشاهده می‌شود که رابطه این دو متغیر معنادار می‌باشد.

  • خدمات دانشجویی


انجام پایان نامه

پروپوزال

پروژه و تحقیق

ترجمه و تایپ

پاورپوینت و سمینار

و...





  • خدمات دانشجویی

ازمایش زندان استنفورد: خطرناک ترین پژوهش تاریخ

آزمایش زندان استنفورد

آزمایش زندان استنفورد یکی از مشهورترین و خطرناک ترین پژوهش های تاریخ است. فیلیپ زیمباردو روان شناس بزرگ دانشگاه استنفورد که به بحث خوبی و بدی پرداخته است مجری این پژوهش است. فیلیپ زیمباردو در پژوهش‌هایش این نکته را مورد توجه قرار می‌دهد که چطور انسان‌های خوب می‌توانند به سادگی به انسان‌های بد و خطرناک تبدیل شوند.

فیلیپ زیمباردو

زیمباردو در سال ۱۹۷۱ سرپرستی یک گروه پژوهشی را به عهده گرفت تا پژوهشی درباره تأثیر زندانی بودن و نگهبان بودن را اجرا کنند. در واقع آن‌ها به دنبال این سوال بودند که چرا برخی افراد که در زندگی روزمره افرادی خوب و مهربان هستند با قرار گرفتن در برخی شرایط تغییر رفتار شدیدی نشان می‌دهند و به آدم‌هایی سنگدل و بیرحم تبدیل می‌شوند.

برای پاسخ دادن به این سوال آن‌ها یک زندان مصنوعی را در زیرزمین ساختمان روانشناسی دانشگاه استنفورد ایجاد کردند و سپس در بیانیه‌ای از دانشجویان خواستند که در این پژوهش مشارکت کنند. ۷۵ نفر خواستار مشارکت در این پژوهش شدند و زیمباردو و همکارانش ۲۴ نفر از آنان را برای شرکت در پژوهش انتخاب کردند. سپس این افراد به دو گروه زندانی و زندانبان تقسیم شدند. زیمباردو و همکارانش با نصب دوربین و میکروفن‌هایی تمامی رفتارهای زندانیان و زندانبانان را تحت کنترل داشتند.

نتایج آزمایش زندان استنفورد

زیمباردو و همکاران هنگام برنامه ریزی برای آزمایش زندان استنفورد ۱۴ روز را برای اجرای آن پیش‌بینی کرده بودند اما این پژوهش فقط ۶ روز دوام داشت. پس از دو روز رفتارهای عجیب زندانیان و زندانبانان شروع شد. نگهبانان شروع به سوء استفاده و تنبیه زندانیان کرده بودند. زندانیان نیز علایم افسردگی و اضطراب شدیدی نشان می‌دادند و حتی یکی از آن‌ها در روز دوم پژوهش رفتارهای جنون آمیزی نشان می‌داد.

۵ نفر از زندانیان رفتارها و هیجان‌های منفی شدید نشان می‌دادند و حتی گریه می‌کردند و به همین دلیل پژوهشگران آن‌ها را زودتر از پژوهش خارج کردند. یکی از نکات جالب این پژوهش این بود که بیش از ۵۰ نفر به نوعی در این پژوهش درگیر بوند و وضعیت وخیم و نامناسب زندانیان را دیده بودند اما هیچ کس به این پژوهش اعتراض نکرد تا اینکه همسر فیلیپ زیمباردو با دیدن شرایط زندان معترض شده و خواست که پژوهش متوقف شود.

آزمایش زندان استنفورد نشان داد که موقعیت‌های محیطی می‌توانند تأثیر بسیاری بر رفتارهای افراد داشته باشند. این پژوهش نشان داد که حتی انسان‌های خوب نیز می‌توانند با قرار گرفتن در یک محیط نامناسب رفتارهای غیرقابل پیش‌بینی نشان دهند.

زندان استنفورد

فیلیپ زیمباردو در سال ۲۰۰۸ یک سخنرانی بسیار معروف ارائه داد و با یادآوری نتایج این پژوهش و پژوهش معروف دیگری با نام پژوهش میلگرام نکاتی را درباره حوادث زندان ابوغریب و سایر موارد مشابه بیان داشت

  • خدمات دانشجویی

موسسه اینترنتی و مجازی گرین پروژه با هدف انجام خدمات دانشجویی اعم از، پایان نامه. پروپوزال، پروژه ، تحقیقات ،مقالات ، ترجمه، تایپ، پاورپوینت  سمینار و....آماده خدمت رسانی به کلیه دانشجویان عزیز می باشد.

برای ثبت سفارشات خود کافی است در ای دی تلگرام ما پیغام بگذارید،







برگرفته شده از rsnre.blog.ir


  • خدمات دانشجویی