گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

انجام پایان نامه ، پروپوزال، تحقیق، پروژه های دانشجویی و نگارش مقالات همایشی و پژوهشی، ترجمه کلیه متون انگلیسی

گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

انجام پایان نامه ، پروپوزال، تحقیق، پروژه های دانشجویی و نگارش مقالات همایشی و پژوهشی، ترجمه کلیه متون انگلیسی

گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

با سلام خدمت بازدید کنندگان عزیز
جمعی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مختلف آمادگی انجام پروژه های دانشجویی شما عزیزان را در زمان و هزینه پیشنهادی شما داریم برای درخواست:
راه های ارتباطی ما در پیام رسان های تلگرام، واتس آپ و سروش با شماره
09030980702
ارتباط فقط به صورت پیام در پیام رسان ها
ای دی تلگرام:
@projenr


به تمامی کسانی که عضو کانال تلگرامی ما شوند در سفارش های خود از تخفیف بهره مند خواهند شد

لینک کانال تلگرامی:
https://t.me/Greenprojecttt

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

نحوه ارائه در سخنرانی

سه شنبه, ۲۵ تیر ۱۳۹۸، ۰۶:۱۲ ب.ظ

میخواید یه سخنرانی حرفه ای ارائه بدید؟ در این مقاله قصد داریم روش هایی را برای ارائه بهتر و جذابتر یک سخنرانی به شما ارائه بدیم، پاورپوینت و نمایش اسلایدهای زیبا، به خودی خود برای ایراد یک سخنرانی خیلی جذاب است و به درک بهتر مفاهیم کمک می کند.
مخصوصاً وقت هایی که میخواهید حجم زیادی از اطلاعات را به مخاطبین ارائه دهید و میخواهید از حالت خسته کننده بودن دربیاید.
اما اگر به قول معروف از «آن ور بوم» بیفتیم، نه تنها به شما کمکی نمی کند، بلکه نوعی ضدحال برای مخاطبین است.
در واقع اسلاید و پاورپوینت مثل چاقوست که هم برای قتل (!) میشود از آن استفاده کرد و هم برای بریدن کیک تولد.
ارائه شما باید حتما در دل خود داستانی منطقی داشته باشد
آیا اسلایدها در سخنرانی باید روایتگر یک داستان باشند؟
اگر سخنرانی های آقای جابز (موسس اپل) را گوش کرده باشید، میبینید که در هر بار سخنرانی، او سعی میکند داستانی هر چند کوتاه را تعریف کند. آقای جذاب به طور کلی روایتگر و داستان گوی قهاری بود. برای همین هم حرف هایش به دل حضار می نشست.
یک سخنرانی با پاورپوینت هم مثل یک سخنرانی تبلیغ محصول، باید از یک روایت متقاعدکننده برخوردار باشد. وجود روایت و داستان جذاب، احساسات مخاطبین را برمی انگیزد و باعث می شود آنها حتی در مواجه با سخنرانی هایی با موضوع «ادغام بدهی شرکت با مباحث مالی تکمیلی» و موضوعاتی از این دست که پیچیده به نظر برسد با شما همراهی کنند.
پاورپوینت هم مخالفین زیادی دارد و هم موافقین زیاد؛ اما به طور کلی ما به شما توصیه می کنیم حتماً از وجود اسلایدهای حرفه ای در سخنرانی خود بهره بگیرید.
تهیه‌ یک پاورپوینت عالی بسیار سادهتر از چیزی است که تصور می‌کنید. حتی برای ساخت اسلاید، لازم نیست طراح یا نویسنده باشید. کافی است کمی خلاقیت به خرج بدهید، کمی سلیقه را چاشنی کار کنید و قوه تخیل خود را به کار بگیرید. مخاطبین خود را هم بشناسید و در واقع با شناخت «پرسونای مخاطب» بدانید که میخواهید به چه منظوری پاورپونت تهیه کنید.
ساخت پاورپوینت حرفه ای
5 نکته مهم در مورد طراحی یک پاورپوینت برای یک سخنرانی
1- ارائه شما برای سخنرانی باید داستانی باشد
ارائه شما باید حتماً در دل خود داستانی منطقی داشته باشد. یک ارائه‌ خوب همچون یک متن ادبی باید دارای مقدمه،‌ میانه و نتیجه گیری باشد.
در بخش مقدمه معمولا به مخاطب خود می گویید که قرار است در چه مورد با او صحبت کنید، در بخش میانه، صحبت های اصلی که حدود 80 درصد از وقت را به خود اختصاص می دهد بیان می شود و سپس در بخش پایانی، گفته های خود را جمع بندی و نتیجه گیری می کنید. یک ترفند هوشمندانه این است که هر اسلاید هرگز بیش از 5 سطر نوشته نداشته باشد و هر سطر هم بیش از 5 کلمه نباشد!
آقای گای کاواساکی کارآفرین بزرگ شرکت های تجاری ژاپنی قانونی جالب در مورد اسلایدهای یک سخنرانی ابداع کرده است به نام قانون «10-20-30»
این قانون به گفته خود آقای کاواساکی باعث ایجاد یک خط داستانی می شود. حالا این قانون یعنی چه؟
خیلی ساده است؛ یعنی پاورپوینت شما باید 10 اسلاید داشته باشد، بیشتر از 20 دقیقه طول نکشد و اندازه هیچکدام از فونت های آن کمتر از 30 نباشد!
5 نکته مهم در مورد طراحی یک پاورپوینت برای یک سخنرانی
 
2- اسلایدهای سخنرانی باید مختصر و مفید باشند، نه زیاد و حوصله سربر و گیج کننده!
برای همه شما پیش آمده که در دانشگاه یا در جایی برای سخنرانی رفته اید و حجم زیادی از مطالب را روی صفحه دیده اید. به شما توصیه می کنیم که پاورپوینت شما برای سخنرانی، کوتاه و تیتروار باشد. هرگز نباید متنی را در اسلایدها کپی کنید. چون خواننده سرگرم خواندنش می شود و به سخنرانی شما گوش نمیدهد.
حجمی بی انتها از بالت ها، جملات و نمودارها از شایع ترین اشتباهات یک سخنران است.
درج جزئیات فراوان در اسلاید اصلا گزینه خوبی نیست. چون فقط تعداد کمی از مخاطبین از این جزئیات آگاه خواهند شد و آنها را درک خواهند کرد.
چه کار کنیم؟ تنها رئوس و تیترهای مطالب را درج کنید. یا اصلا اگر هم تیتر نمیگذارید، فقط تصاویر کاملاً مرتبطی روی اسلایدهای خود قرار دهید. سخنرانی‌های استیو جابز به این مشهور بود که او در اسلایدهایی که برای سخنرانی آماده می کرد، به جای متن تماماً از تصاویر استفاده می کرد.
برخی می ترسند که اسلایدهای کوتاه بسازند و در آن تمام مطالب را ذکر نکنند. اتفاقا باید همین اتفاق بیفتد. تنها یک سرنخ در اسلایدها به مخاطب می دهید و جزئیات را خودتان با زبان شیوا و داستانی به آنها می گویید. یادتا باشد، حضار در یک سخنرانی، ترجیح می‌دهند تا اسلایدهای شلوغ و درهم برهم را از دامنه‌ توجه خود بیرون بیندازند.
اسلاید سخنرانی
 
3- اسلایدهای یک سخنرانی را تندتند ورق نزنید
یک نکته که معمولاً در سخنرانی ها از آن غفلت می شود، تعداد زیاد اسلاید است. این تعداد زیاد با زمان محدودی که داریم، باعث می شود که تندتند اسلایدها را ورق بزنید. پاورپونت هم مثل غذاست؛ بنابراین باید فرصتی برای هضم آن به مخاطب خود بدهید.
4- در دام افکت ها و جلوه های ویژه نیفتید
همیشه گفته ایم و این بار هم می گوییم: زیبایی در سادگی است!
قرار دادن افکت های عجیب غریب و به قول معروف «خز» و نخ نما شده، دشمن ارائه های عالی برای سخنرانی است. شما هرگز نباید به سیرک افکت ها تبدیل شوید. افکت های پیچیده تنها باعث می شود که برندتان وجاهت خود را از دست بدهد و از مدافتاده به نظر برسد و این طور به نظر بیاید که چون محتوای سخنرانی تان خوب نبوده، میخواستید با جلوه های ویژه، آن را لاپوشانی کنید.
در عین جذاب بودن، به بهتر شدن راه های انتقال پیام فکر کنید.
یادتان باشد هر چیزی که در پاورپوینت شما قرار می‌گیرد باید دلیلی داشته باشد و هیچ دلیلی برای استفاده از افکت در اسلایدها وجود ندارد.
همچنین ممکن است در دام استفاده بیش از حد از نمودارها و جداول‌ برای بیان منظورتان بیفتید. اگر این تصاویر برای بیان اطلاعات و پیشبرد آن لازم نیستند، در داستان شما هم جایی ندارند. هرچیزی که می‌تواند اختیاری باشد را دور بریزید. اگر محتوای سخنرانی شما جالب نباشد، هرکاری که کنید هیچ فایده‌ای نخواهد داشت.
5- تمرین، تمرین و تمرین!
به قول یک استاد: «تکرار، مادر مهارت هاست».
برای همین هم هست که در هر مقاله، ما به اهمیت تمرین و تکرار تاکید میکنیم.
مهم ترین روش کاربردی برای افزایش اعتماد به نفس در حین سخنرانی، تمرین است. اگر برای تهیه‌ محتوای سخنرانی خود 15 ساعت وقت صرف کردید، برای ارائه‌ آنها نیز باید 15 ساعت وقت صرف کنید.
در طول سخنرانی چندان به یادداشت‌های خود نگاه و تکیه نکنید. مخاطبین از شما انتظار دارند به جای توجه به دست نوشته و یادداشتهایتان به آنها توجه کنید.
اغلب حضار، بعد از برنامه تنها نکات بسیار کلیدی سخنرانی شما را به یاد خواهند داشت، بنابراین لزومی ندارد که آنها را با نکات ریز و جزئی سردرگم و گیج کنید. این جزئیات را در بروشورهایی که قبل از سخنرانی آماده می کنید به آنها بدهید و یا برایشان ایمیل کنید.

آیا پاورپونت داشتن برای سخنرانی اجباری است؟
پاورپوینت برای سخنرانی شما، حکم یک «دستیار» را دارد. شما می توانید یک دستیار خوب داشته باشید و یا یک دستیار بد.
یا اصلا می توانید دستیار هم نداشته باشید.
تنها در صورتی به پاورپوینت نیاز ندارید که سخنرانی تان به شدت جذاب باشد و واقعاً نیازی به پاورپوینت درست کردن نداشته باشد.
این شما هستید که می توانید این را مشخص کنید.
به طور کلی برای سخنرانی های آموزشی، مثل آموزش مذاکره و فن بیان، وجود یک پاورپوینت ضروری و لازم است تا یک خط داستانی و روند مشخص به مخاطبین به دست بدهد.
اما برای سخنرانی های دورهمی مثل سخنرانی های آقای الهی قمشه ای که سخنران کاملاً به بحث ها مسلط است و در خلال هر بحث گریزی به مباحث دیگر می زند و ممکن است از بحث اصلی دور شود، هیچ لزومی ندارد.

  • خدمات دانشجویی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی