گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

انجام پایان نامه ، پروپوزال، تحقیق، پروژه های دانشجویی و نگارش مقالات همایشی و پژوهشی، ترجمه کلیه متون انگلیسی

گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

انجام پایان نامه ، پروپوزال، تحقیق، پروژه های دانشجویی و نگارش مقالات همایشی و پژوهشی، ترجمه کلیه متون انگلیسی

گرین پروژه، ارائه دهنده خدمات دانشجویی

با سلام خدمت بازدید کنندگان عزیز
جمعی از فارغ التحصیلان کارشناسی ارشد و دکتری در رشته های مختلف آمادگی انجام پروژه های دانشجویی شما عزیزان را در زمان و هزینه پیشنهادی شما داریم برای درخواست:
راه های ارتباطی ما در پیام رسان های تلگرام، واتس آپ و سروش با شماره
09030980702
ارتباط فقط به صورت پیام در پیام رسان ها
ای دی تلگرام:
@projenr


به تمامی کسانی که عضو کانال تلگرامی ما شوند در سفارش های خود از تخفیف بهره مند خواهند شد

لینک کانال تلگرامی:
https://t.me/Greenprojecttt

تبلیغات
Blog.ir بلاگ، رسانه متخصصین و اهل قلم، استفاده آسان از امکانات وبلاگ نویسی حرفه‌ای، در محیطی نوین، امن و پایدار bayanbox.ir صندوق بیان - تجربه‌ای متفاوت در نشر و نگهداری فایل‌ها، ۳ گیگا بایت فضای پیشرفته رایگان Bayan.ir - بیان، پیشرو در فناوری‌های فضای مجازی ایران
بایگانی
آخرین نظرات
نویسندگان

دلایل استقبال روز افزون پژوهشگران از مجلات اوپن اکسس

مجله اوپن اکسس (Open Access) به مجله‌ای گفته می‌شود که با حمایت مالی شخص یا سازمان خاصی منتشر می‌شود و خوانندگان بدون پرداخت حق اشتراک، به صورت آزاد یا رایگان به آن مجله دسترسی پیدا می‌کنند. قابل توجه است که این مجله‌ها رایگان نیستند، زیرا شخص یا سازمان خاصی هزینه چاپ و انتشار آنها را پرداخت می‌کند و البته برای خوانندگان رایگان هستند. در این مطلب به ارایه ۴ دلیل از دلایل استقبال روز افزون پژوهشگران از مجلات اوپن اکسس می‌پردازیم. با وب سایت چاپ مقاله اوج دانش همراه باشید.

دلایل استقبال روز افزون پژوهشگران از مجلات اوپن اکسس

۱- مجلات اوپن اکسس باعث زیاد دیده شدن مقاله می‌شوند. این مجلات دسترسی فوری و نامحدودی را برای مقالات چاپی خود به وجود می‌آورند. یک پژوهش در سال ۲۰۱۴ نشان داد که از ۷۹۳۶ مولف مقاله حدود ۸۵ درصد اذعان می‌داشتند که مجلات اوپن اکسس شانس دیده شده و قابلیت دسترسی به مقاله را بیشتر می‌کنند. محققان با چاپ مقاله خود در چنین مجلاتی می‌توانند آن را در شبکه‌های اجتماعی با دیگران به اشتراک گذارند و افراد به صورت آزادانه به این مقاله دسترسی داشته باشند. چنین امکانی باعث می‌شود که مولف مقاله بتواند با سایر محققان آشنا شود و پروژه مشترکی انجام دهند یا به همایش ها و سمینارها دعوت شوند و افراد به واسطه مقاله خود مزایایی دریافت کنند. همه این مزیت‌ها در گروه آن است که مقاله یک مولف به صورت گسترده در دسترس باشد.

۲- مجلات اوپن اکسس می‌توانند تاثیرات پژوهش را افزایش میدهند. ویژگی دردسترس بودن مقاله ارتباط و همبستگی بسیار قوی با افزایش اهمیت و تاثیر آن مقاله دارد. اینکه مجلات اوپن اکسس تا چه اندازه در مورد رفرنس قرار گرفتن مقالات خود نقش دارد هم اکنون مورد بحث و بررسی است. با دردسترس بودن مقالات شانس اینکه انها در مقالات سایر پژوهشگران به عنوان رفرنس ذکر گردند بسیار افزایش خواهد یافت. با افزایش میزان تعداد استنادهایی که یک مقاله دریافت می‌کند ارزش و اهمیت نتایج آن بیشتر و بالاتر می‌رود و این امکان در مجلات اوپن اکسس بیشتر از مجلات کلوز اکسس (close access) وجود دارد.

۳- مجلات اوپن اکسس باعث می‌شود تا علم از انحصار خارج شود. ژورنالهای کلوز اکسس (close access) باعث می‌شوند که علم مختص به جوامع دانشگاهی بماند و بیشتر درمیان افراد علمی و دانشگاهی به اشتراک گذارده شود. اما، مجلات اوپن اکسس باعث می‌شود که علم از حالت انحصاری خود خارج شده و نتایج و یافته‌های آن در معرض عموم افراد اعم از پژوهشگر و غیر پژوهشگر و افراد عادی دیگر نیز قرار گیرد.

۴- مجلات اوپن اکسس موانع را از میان برمی‌دارد و از کاربردهای عملیاتی پژوهش‌ها حمایت می‌کند. مجلات اوپن اکسس موانعی مانند موانع مالی، قانونی و فنی را از میان بر ‌میدارد و این اجازه را به پژوهش‌ها می‌دهد که در دسترس عموم باشند. این مساله باعث رشد خلاقیت و کمک به بهینه‌سازی نتایج می‌شود. هرچقدر محققان به نتایج پژوهش‌های دیگران دسترسی داشته باشند می‌توانند با خلاقیت و ابتکار بیشتری به روشها و متدهای بروز فکر کنند. حیطه پژوهش همانند حیطه صنعت می‌تواند باعث تبدیل یافته‌های تئوری به کاربردهای عملیاتی شود و همین مزیت باعث پیشبرد علم و عمل به صورت همزمان می‌شود.

  • خدمات دانشجویی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی